Behind the Scenes: Building Basil Box

13, Apr. 2016

Ever wonder how we get from design drawings to the amazing environments our clients’ customers enjoy? Thanks to our friends at Build It By Design, here’s a behind-the-scenes look at the construction process during our build out of the Basil Box restaurant at Yonge and Dundas, in the Ryerson Student Learning Centre…no hard hat required!

On this project, the team at Build It was invaluable, as they helped us to transform an atypical space into an outstanding restaurant while adhering to landlord requirements and taking advantage of interesting opportunities in the retail space.

We have worked with Build It By Design on a number of projects, and we’re always keen to tap into their extensive knowledge of restaurant spaces and equipment to help our clients get to the finish line, in the most efficient way possible. Our relationship with Built It By Design has been a fruitful one, as we have collaborated on a number of design/build projects, and we look forward to many more to come!

Share This Happening:



[ back to list ]